Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/index.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 50

İLMED 23. Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/plugins/content/rsform/rsform.php on line 57

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/config.php on line 11

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/classes/helper.php on line 31

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/warp.php on line 135

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 35

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 36

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/html/config.php on line 13

İLMED 23. Olağan Genel Kurul Gerçekleştirildi

23 olagan genel kurul

Değerli İLMED üyeleri, sevgili arkadaşlar,

Geçen hafta 11 Nisan 2015 Cumartesi günü derneğimizin 32. Bahar buluşmasını coşkuyla gerçekleştirdik. Bu hafta ise 23. Olağan Genel Kurulu’muzu bitirdik.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Basın Müzesi Konferans Salonu’nda 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 11.30’da başlayan yıllık olağan genel kurulumuz, Ökkeş Bölükbaşı ‘nın başkanlığında Didem Sakkaf ve Aslı Didari’den oluşan bir divan heyeti tarafından yönetildi.

Yıllık faaliyet raporu başkan Hüseyin Irmak tarafından, Denetim Kurulu raporu, kurul adına Fenise Kalafatoğlu tarafından, kesin hesap cetveli ve tahmini bütçe ise sayman Mümtaz Dağtekin tarafından okundu. Genel Kurulun bilgisi ve ibrasına sunulan dört bildirim de oy birliği ile kabul edildi.

Yeni dönem için kurulların seçimine gidildi ve tek liste çıkarıldı. Bu liste de, oy birliği ile yeni dönem kurullarına seçildi. Katılımcılar dilek ve temennilerini de bildirdikten sonra yönetim kurulu adına Hüseyin Irmak kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Irmak konuşmasında, başından beri görev yapan tüm başkanlara ve süreci bugünlere taşıyan ilk kuşak üyelerin tümüne teşekkür ederek, onlardan alınan emanetin, onlara layık bir biçimde genç kuşaklara devredilmesine gayret edeceklerini söyledi.

Ardından divan başkanı Ökkeş Bölükbaşı, gerekli evrakların tamamlanması ile 23. Genel Kurulu kapattı.

Sonrasında aynı salonda yapılan çay sohbeti, dernek ve yeni dönem önerileri için bir nevi yuvarlak masa toplantısı şeklinde geçti.

Yeni yönetimin bu hafta (20-25 Nisan haftası) okul dekanına bir nezaket ziyareti yapmasına ve 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi için resmi yazışmaları yapılan pilav günü hakkında da şifahen konuşulmasına karar verildi.

Tüm katılımcılara ve tüm üyelerimize saygılarımızla…

Yönetim Kurulu adına Hüseyin Irmak
20 Nisan 2015 Pazartesi