Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/index.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 50

26. Olağan Genel Kurul

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/plugins/content/rsform/rsform.php on line 57

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/config.php on line 11

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/classes/helper.php on line 31

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/warp.php on line 135

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 35

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 36

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/html/config.php on line 13

26. Olağan Genel Kurul

İLMED 26. Olağan Genel Kurulu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle gerçekleştirildi. Önceki dönem başkanlarından İsmail Ceyhan’ın divan başkanlığında gerçekleşen olağan genel kurulda, bir yıllık faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okundu ve oy birliğiyle ibra edildi. Ardından kesin bütçe ve tahmini bütçe okunup oy birliğiyle onaylandı. Ardından geçilen seçimlerde yeni dönem için Hüseyin Irmak’ın sunduğu liste oy birliği ile seçildi. Dilek ve temenniler bölümünde gelen önerilerin, önümüzdeki dönem için programlanacağını belirten başkan Irmak, daima gösterilen dayanışma ve güven için teşekkür etti.