Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/index.php on line 16

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 50

Yeni Yönetim Kurulu (2017-2018 Dönemi)

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/plugins/content/rsform/rsform.php on line 57

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/config.php on line 11

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/classes/helper.php on line 31

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/warp.php on line 135

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 35

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/warp/systems/joomla/helpers/modules.php on line 36

Strict Standards: Non-static method Warp::getInstance() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ilmed/public_html/templates/yoo_enterprise/html/config.php on line 13

Yeni Yönetim Kurulu (2017-2018 Dönemi)

Derneğimizin 25. Olağan Genel Kurulu, ikinci oturum tarihi olan 15 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 11.30 itibariyle TGC Cağaloğlu Lokali'nde gerçekteşti. Başkanlığını Arif Esen'in yaptığı ve Aslı Eşbah ile Nuray Coşan Temiz'in yazman ve üyeliğini yaptığı Divan Başkanlığı seçiminin ardından Genel Kurul gündeminin görüşülmesine geçildi.

Denetim, Faaliyet Raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından Kesin Hesap Cetveli ve Tahmini Bütçe Görüşmeleri gerçekleştirildi. Yeni dönen yönetim kurulu için dört imza ile önerilen yeni liste, başka liste ve öneri olmaması görüldükten sonra oylandı. Hüseyin Irmak başkanlığında Mümtaz Dağtekin, Aslı Eşbah, Ökkeş Bölükbaşı, Reha Eruz, Safiye Çakır ve Olcay Nacar'dan oluşan liste, oy birliği ile 2017-2018 dönemi yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Genel Kurul, dilek ve temenniler bölümünün görüşmeleri sonucunda tamamlandı.